За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Детайлна информация за хотела

Детайлна информация за хотела

Разположение

LUX* Grand Gaube се намира на плаж в северо-западната част на Мавриций и е луксозен хотелски комплекс с изглед към Индийския океан. Столицата е на 29 км разстояние от хотела, а международното летище на 76 км.

В стаите

Хотелът разполага с 186 стаи. Климатизираните стаи в хотел LUX* Grand Gaube се отличават с обзаведен балкон с панорамен изглед. Просторните стаи предлагат безплатен WiFi и LED интерактивен телевизор. Някои вили имат обзаведен кухненски бокс и самостоятелен басейн.

Хотелът разполага с 69  Superior room (51 кв.м), 46  Deluxe  room (51 кв. м), 34  Junior Suites (56  кв. м), 21 Ocean Junior Suites (70 кв.м.)

На територията на хотела

Хотелският комплекс предлага разнообразие от заведения за хранене. INTI е перуански ресторант с открита тераса и бар Pisco. Beach Rouge е средиземноморски ресторант и салон, разположен на плажа. Хотелът има 6 ресторанта и 7 бара. Хотелът има 2 басейна - единия се подгрява през зимния период, другия е само за възрастни.

Гостите могат да се възползват от релаксиращ масаж в LUX* Me Spa или да гледат филм в киното на място. Предлагат се също упражнения по пилатес, тай чи и йога. Хотелът предлага басейн само за възрастни и други дейности като каяк, ветроходство и гмуркане с шнорхел.

Той предлага безплатни пътувания с лодка със стъклено дъно и елегантни помещения за настаняване.

Мини клуб за деца от 3 до 11 годишна възраст.

Лека анимация всяка вечер.

Хранене

BED AND BREAKFAST - само закуска

HALF BOARD - закуска и вечеря

Плаж

Плажът  е с фин бял пясък.

Оценки и коментари